Rattan vagy Polyrattan?

rattanEgy kis gyors anyagismeret a rattanról! Ismerje meg az egyik legnépszerűbb természetes bútorépítési alapanyagot és fejlesztéseit.Időjárás hatása a bútorokra

A polyrattan kerti bútorokat szélsőséges időjárási viszonyok között is vizsgálták, így az időjárás hatásairól és a bútorvédelemről Ön is tájékozódhat.Bárok, Éttermek, Vendéglátóhelyek számára

A rattan bútorok nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöznek, hanem könnyen mozgatható, mobil megoldást jelentenek kültéren és beltéren egyaránt.


Rattan bútor garnitúra - teljes készletek nálunk csonka árakon! A rattan bútorok, köztük a rattan garnitúrák harmonikus és egyben elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonunknak, legyen az egy asztal, fotel, kanapé önmagában, vagy egy teljes garnitúra.

A rattan garnitúrák között is megkülönböztethetünk étkezőbe, nappaliba, vagy akár kertbe való összeállításokat is, egy a lényeg, amit fontos szem előtt tartanunk: színvilágban és formai megjelenésben legyen azonos, de legalábbis összecsengő és egymáshoz való!

Az étkező rattan garnitúrák általában négy székből, és egy acélszerkezettel megerősített asztalból állnak, amire azért van szükség, mert az asztal nagy terhelésnek van kitéve, az acélszerkezettel pedig megkönnyítik a rattan szerkezet dolgát, sokkal tartósabb és strapabíróbb darabot kapunk. A könnyebb tisztíthatóság érdekében általában az asztalokat egy üveglappal is ellátják, ami komfortérzetet biztosít, és elősegíti az egyszerű tisztítást egy-egy étkezés után.

A rattan garnitúrák családjában találhatunk nappaliba is való bútorokat. Ennek összeállítás teljes mértékben személyre szabott, képezhetik a részét ülőgarnitúra, szekrénysor, dohányzóasztal, fotel, puffok, székek, illetve ezek tetszőleges kollekciója.
A rattan garnitúrák nappaliba történő alkalmazása egyre nagyobb divat, és nem véletlenül: Legendásan kényelmes a rattan kanapé és fotel, könnyen tisztítható, és mozdítható, valamint felújítási költségei sem kerülnek annyiba, mint egy klasszikus ülőgarnitúráé. Mellette szólnak azok az érvek is, miszerint a párnák kényelmesen cserélhetők, tisztíthatók, különösen ha azok nem képezik szerves részét a rattan garnitúránknak.

Az erkélyre megfelelő garnitúrák kiképzése azonban kicsit más is lehet, ha Ön úgy döntene, hogy egy igazán dekoratív, és exkluzív berendezési tárgyat szeretne a magáénak tudni. Lehetősége van arra is, hogy a klasszikus rattan garnitúrát szintetikus polyrattan szálakkal egészítse ki, ami abban lesz a segítségére, hogy nem kell számolnia az időjárási tényezőkkel, nem kell aggódnia, hogy bútora esetlegesen megázik, és ezáltal tönkremegy, hiszen a műanyag szálak ellenállnak a külső körülményeknek. Könnyedén, bármikor letisztíthatja, sőt be is viheti, ugyanis mint minden rattan bútor ez is gond nélkül mozdítható és áthelyezhető.

Válasszon rattan garnitúrát lakberendezési tervei elkészítése során, részesítse előnyben a kényelmet és a biztonságot!